Categorieën
Blog

Robert Pierik, meer dan oncoloog

Hoe groei je door, ondanks de Corona? We denken dat de huidige tijdsgeest juist nu vraagt om bezinning over gezonder eten, meer bewegen en sociale cohesie. We maakten een valse start door alle geplande activiteiten op te schorten, maar in de schaduw van het virus groeien we door. We voelen ons gesterkt dat steeds meer mensen ons gedachtegoed omarmen. 

Een van de werkvormen die we met veel plezier hebben geïntroduceerd is het maken van podcasts over de passie van onze leden van het eerste uur. Praten over passie wakkert altijd positieve energie aan. Dat gebeurde ook weer in ons gesprek met chirurg en oncoloog Robert Pierik. Samen met zijn vrouw werd hij al vroeg getroffen door het Covid-19 virus, maar de energie en bevlogen spat er bij hem af als hij praat over zijn grote liefde voor het schrijven van romans.

Pageturner

Ook zijn laatste boek Darrenslacht is een pageturner met boeiende beschouwingen, waarnemingen en een vorm van zelfreflectie voor specialisten. In de podcast met founder Herman Poos en ‘voorleesmoeder’/inspiratiecoach Lilian Swart praat Robert erg aanstekelijk over het belang en noodzaak om te lezen en zijn rol als specialist.

De podcast is onder meer te beluisteren via Spotify.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram