Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wim Tilburgs: Je leefstijl als medicijn

mei 29 | 10:30 - 17:00

Wim Tilburgs, oprichter van de stichting Je leefstijl als medicijn, verzorgt zondag 29 mei in Vreeland een lezing. Aanvang 14.30 uur.

Na ontvangst op het terras van mevr Daalder (10.00-10.30 u) is er eerst gelegenheid Vreeland en de omgeving te verkennen. Daarna volgt een natuurwandeling ‘over’ de Loosdrechtse plassen van maximaal een uur. Sportieve kleding wordt aanbevolen.

Bij mevr Daalder wordt ook geluncht en worden de donateurs bijgepraat over de herstart van Broccori & Kohl. Daarna gaat de groep naar de St Nicolaaskerk, het oudste en mooiste gebouw van Vreeland, voor de lezing van Wim Tilburgs.  Wim werkt met tal van medische specialisten en wetenschappelijke instituten samen en is met name succesvol in Brabant (Helmond, Leende). De dag wordt afgesloten met een drankje.

Mevr Daalder is gevestigd aan de Lindengracht 25 in Vreeland. Parkeren in het pittoreske Vreeland is niet altijd eenvoudig.

Parkeren kan het beste op het oude voetbalveld van de Sperwer, bij begin dorp (afslag Greif) of tegenover het dorpshuis (afslag bij BP station). Adres: Fetha 16. Beide plekken liggen op loopafstand van de kerk en mevr Daalder.

Vreeland ligt gelegen aan de provinciale weg N201 van Hilversum naar Vinkeveen en vlakbij de A2. Op deze provinciale weg wordt snelheid gecontroleerd!

Aanmelden per mail wordt op prijs gesteld: info@broccori.nl

 

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
mei 29
Tijd:
10:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Vreeland, st nicolaaskerk
kerkstraat 3
vreeland, utrecht
+ Google Maps
RSS
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram