Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wim Tilburgs: Je leefstijl als medicijn

mei 29 | 10:30 - 17:00

Wim Tilburgs, oprichter van de stichting Je leefstijl als medicijn, verzorgt zondag 29 mei in Vreeland een lezing. Aanvang 14.30 uur.

Na ontvangst op het terras van mevr Daalder (10.00-10.30 u) is er eerst gelegenheid Vreeland en de omgeving te verkennen. Daarna volgt een natuurwandeling ‘over’ de Loosdrechtse plassen van maximaal een uur. Sportieve kleding wordt aanbevolen.

Bij mevr Daalder wordt ook geluncht en worden de donateurs bijgepraat over de herstart van Broccori & Kohl. Daarna gaat de groep naar de St Nicolaaskerk, het oudste en mooiste gebouw van Vreeland, voor de lezing van Wim Tilburgs.

De dag wordt afgesloten met een drankje.

Wim kampte in 2015 met diabetes type 2 en morbide obesitas. Hij paste daarop zijn leefstijl aan door pure en onbewerkte voeding te nuttigen; met verbluffend resultaat. Sinds zes jaar zet hij zich in andere mensen met gerelateerde aandoeningen te ondersteunen en te inspireren. Naast zijn stichting  Je leefstijl als medicijn is hij initiatiefnemer van #GezondHelmond. Ook is hij adviseur bij E-Health en tech startup Ancora.health. Wim werkt met tal van medische specialisten en wetenschappelijke instituten samen.

Mevr Daalder is gevestigd aan de Lindengracht 25 in Vreeland. Parkeren in het pittoreske Vreeland is niet altijd eenvoudig.

Parkeren kan het beste op het oude voetbalveld van de Sperwer, bij begin dorp (afslag Greif) of tegenover het dorpshuis (afslag bij BP station). Adres: Fetha 16. Beide plekken liggen op loopafstand van de kerk en mevr Daalder.

Vreeland ligt gelegen aan de provinciale weg N201 van Hilversum naar Vinkeveen en vlakbij de A2. Op deze provinciale weg wordt snelheid gecontroleerd!

De lezing is gratis te bezoeken. Aanmelden per mail wordt op prijs gesteld: info@broccori.nl

 

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
mei 29
Tijd:
10:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Vreeland, st nicolaaskerk
kerkstraat 3
vreeland, utrecht
+ Google Maps
RSS
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram