Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sjoelen bij Ria Schreurs-Perfors krijgt vervolg

6 april 2023 | 19:30 - 21:30

De eerste sjoelavond in het kader van Vreeland het gelukkigste dorp was een succes. Jan Hos (108 punten) en Ria Schreurs-Perfors (105) noteerden de hoogste scores. ,,Maar de grootste winst was de gezelligheid”, concludeerden de deelnemers na vijf potjes gespeeld te hebben.

Ook de laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen in huiselijke sfeer werd benoemd. Een sjoel app groep is al beschikbaar. Komende tijd worden minimaal vijf sessies georganiseerd bij mensen met een sjoelbak thuis. Deelnemers kunnen later zelf opgeven wanneer ze zin hebben teĀ  sjoelen. ,,Een ideale activiteit voor een zondagmiddag wanneer je graag even onder de mensen wilt zijn”, zo sprak Ria zelf verheugd.

Donderdagavond 6 april (19.30 u) is Ria Schreurs-Perfors andermaal gastvrouw voor de sjoelers uit ons dorp. We zijn al volgeboekt, maar kunnen eventueel een extra bak regelen. Wil je ook graag meedoen, meld je dan aan voor de wachtlijst of kom naar een andere sessie. Aanmelden kan via een mail naar info@broccori.nl. Vermeld indien mogelijk ook je mobiele nummer zodat je in de app groep kan worden opgenomen.

 

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
6 april 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Vliet 16, Vreeland
Vliet 16
Vreeland,
+ Google Maps
RSS
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram