Categorieën
Blog

Yvette van den Berg heelt mensen met natuurwandelingen

Helaas begint ook ons geduld een beetje op te raken door de beperkingen door het Corona virus. We popelen van ongeduld om activiteiten te mogen ondernemen met Broccori & Kohl, zoals een natuurwandeling met Yvette van den Berg.

Buitenplaatsen

In klein gezelschap en op veilige afstand van elkaar hebben we daarom alvast op een zaterdagochtend om 6.30 uur afgesproken op een van de buitenplaatsen van Natuurmonumenten in ’s-Graveland. Yvette loopt daar regelmatig met kleine groepjes om ze kennis te laten maken met natuurgeluk. Het thema is daarbij verwonderen en vertragen.

Yvette probeert je dan de kunst bij te brengen om in stilte te kijken met je ogen en oren! Regelmatig wordt een stop ingelast om de ontdekte geheimen over sporen van dassen, vossen, reeën toe te lichten of te wijzen op een nest vleermuizen of een schuilplek van een uil. Ook verwent ze ons met koffie of thee en een lekkernij want het ontbijt is er bij de meeste wandelaars bij ingeschoten. Marie-Francoise en ik stonden zelf al om 5 uur op. Die opoffering werd ruimschoots gecompenseerd. We maakten het gouden uurtje mee met de opkomst van de zon en hebben vele reeën mogen spotten. Dat was fascinerend.

Podcast

Maar ook de kennis die Yvette met ons deelde, was verslavend mooi. In deze podcast kun je meer horen over Naturebliss en Yvette, die popelt om de donateurs van Broccori & Kohl te verrassen met een natuurwandeling.

Fotoserie gemaakt door de groep die met ons mee wandelde met Yvette van den Berg.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram